Η Δ.Ο.Ε. καταστρατηγεί τους κανόνες της ανθρώπινης φυσιολογίας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είδαμε πολλά ευτράπελα που σόκαραν τον κόσμο. Να θυμίσουμε ότι στο άθλημα της Πυγμαχίας Γυναικών αγωνίστηκαν δύο αθλητές με αρσενικά γονίδια μαζί με θήλες και μιλάμε τόσο για τον (την ; ) Imane Khelif από την Αλγερία όσο και για και τον (την ; ) Lin Yu-Ting από την Ταϊβάν, που έφτασαν και οι δύο στον τελικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αγνοήθηκαν τα βιολογικά κριτήρια και ίσχυσε ο αυτοπροσδιορισμός.

Βλέπουμε ότι η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) αγνόησε παντελώς τις δηλώσεις της Ομοσπονδίας το περασμένο έτος, όπου είχε αποκλείσει τον (την ; ) Imane Khelif από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, γιατί αποδείχτηκε ότι είχε το χρωμόσωμα Ψ και δεν είχε περάσει το τεστ εγκυρότητας φύλου. Αντίθετα, επέτρεψε στον αθλητή να φτάσει ως τον τελικό και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Είδαμε δηλαδή την ΔΟΕ να στηρίζει την δική της απόφαση και να βγάζει δικούς της κανόνες για τον αθλητισμό, καταστρατηγώντας το δίκαιο και την φυσιολογία, κάτι που είναι παντελώς απαράδεκτο. 

Η αρρενωπότητα και η ορμονική διαφορά έδωσε επιπλέον δυνατότητες στους αθλητές, μιας και είναι πιο ευνοημένοι σωματικά απέναντι σε φυσιολογικές γυναίκες όσον αφορά την σωματική διάπλαση και την δύναμη, παράγοντας ανισότητα και αδικία.

Αυτό φάνηκε πάρα πολύ σε έναν αγώνα μεταξύ του (της ; ) Imane Khelif και της Ιταλίδας Αngela Carini, η οποία ξέσπασε σε κλάματα με την πρώτη μπουνιά της πρώτης αθλήτριας και μετά από αυτό εγκατέλειψε τον αγώνα και έχασε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι οι δύο ιντερσέξ αθλητές να πάνε στον τελικό και να κατακτήσουν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο στο Παρίσι. 

Ιμάν Κελίφ εναντίον της ‘Αντζελα Καρίνι στην πυγμαχία γυναικών – Ολυμπιακοί Αγώνες ΠΑΡΙΣΙ 2024

Ο γονότυπος (γονίδια ΧΧ για τις θήλες και ΧΨ για τους άρρενες) μας προσδιορίζει γενετικά για το φύλλο που είμαστε στην φυσιολογία μας. 

Τώρα, το πως αισθάνεται ο καθένας ή η καθεμιά και το πώς θέλει να αυτοπροσδιορίζεται, μερικές φορές έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα. Εδώ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μια διαταραχή σε κάποιους ανθρώπους, η οποία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Υπάρχει ενδεχόμενο να επηρεάζονται π.χ. από τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που τρώμε καθημερινά, σε συνδυασμό με διάφορα χημικά που προσθέτουν στα τρόφιμα οι βιομηχανίες (π.χ. τα διάφορα Ε), από το νερό που πίνουμε με το χλώριο και ό,τι άλλο ρίχνουν μέσα, από τον αέρα που αναπνέουμε με το καθημερινό ψέκασμα με χημικά, βαρέα μέταλλα κλπ.

Γενικά ζούμε σε ένα μολυσμένο περιβάλλον που έγινε έτσι γιατί κάποιοι ήθελαν να περάσουν τα δικά τους σχέδια, με σκοπό την επιβάρυνση της υγείας και της ορμονικής ισορροπίας του ανθρώπου. Από την άλλη πλευρά μας κατακλύζουν αισχρά πρότυπα της σόουμπιζ που προβάλλονται στην τηλεόραση, στο ράδιο, στα περιοδικά και στο διαδίκτυο, για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στην νέα γενιά. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η στρεβλή εκπαίδευση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στις μέρες μας καταστρατηγούν κάθε πρωτόκολλο και λειτουργούν χωρίς κανόνες στο θέμα του φύλου αμαυρώνοντας τον αθλητισμό, αφού τον χρησιμοποιούν για να περάσει η woke Ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, να περάσει δηλαδή το πάρα φύσιν ως φυσιολογικό, αφού οι υπεύθυνοι έχουν πάρει αυτές τις εντολές από στοές, λέσχες και φόρουμ.

Αυτό που γίνεται είναι μια ευθεία επίθεση προς όλες τις γυναίκες του πλανήτη και με αυτόν τον τρόπο δείχνει πόσο τις σέβονται και τις εκτιμούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν… 

Πρέπει να αλλάξει άμεσα αυτό το πολυεθνικό τσίρκο με τους χορηγούς που το αποκαλούν “Ολυμπιακοί Αγώνες” και θα πρέπει οι Ολύμπιοι Αγώνες των προγόνων μας να επιστρέψουν μια για πάντα στην χώρα που ξεκίνησαν, με αρχές και αξίες, με δικαιοσύνη, μεγαλοπρέπεια και σεβασμό στον αθλητή / αθλήτρια και προπάντων με σεβασμό στην φυσιολογία του ανθρώπου. 

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χρήστος Ηλιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *