Το τρίπτυχο των Ολυμπιακών αγώνων 2024 στο Παρίσι ήταν: Ντόπα, Αδικία, Ανισότητα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πρόσφατοι Ολυμπιακοί  Αγώνες καλύφθηκαν από πολλά σύννεφα αμφισβήτησης  για ό,τι έγινε μέσα και έξω από τα γήπεδα των αγώνων. Στο αγωνιστικό μέρος υπήρξαν καταγγελίες για χρήση ουσιών ντόπινγκ για μεγαλύτερη  απόδοση των αθλητών.

Ντόπινγκ

 Επίσημα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χρήση ουσιών από Αμερικανούς  αθλητές αγνοώντας επιδεικτικά τις εντολές του  παγκόσμιου οργανισμού αντντόπινγκ WADA.  O WADA κατηγόρησε τον Οργανισμό Αντιντόπινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών (USADA) πως παραβίασε τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ – τον οποίο υπογράφουν όλοι οι εθνικοί οργανισμοί αντιντόπινγκ – αποκρύπτοντας θετικά δείγματα Αμερικανών αθλητών και χρησιμοποιώντας αυτούς τους αθλητές ως «μυστικούς πράκτορες» χωρίς να ενημερώσει τον WADA «και χωρίς να υπάρχει καμία διάταξη που να επιτρέπει μια τέτοια πρακτική βάσει του Κώδικα ή των κανόνων του ίδιου του USADA»!

Οι Αμερικανοί υπερασπίστηκαν τους αθλητές τους με την εξωφρενική δικαιολογία ότι «δρούσαν σαν πράκτορες για την καταπολέμηση των ναρκωτικών που διακινούνται» και για αυτό τον λόγο ο USADA θεώρησε σωστό να αγωνιστούν οι αθλητές των ΗΠΑ ντοπαρισμένοι με ναρκωτικά, στερώντας από τους  υγιείς αθλητές των άλλων χωρών τα μετάλλια, αλλά και τα χρήματα που συνοδεύουν τα μετάλλια.

Αδικία

Το δεύτερο μέρος του τρίπτυχου είναι η αδικία που σημειώθηκε από διαιτητές κριτές και αγωνοδίκες, όπως η κατάφορη αδικία κατά των Σέρβων  στον αγώνα  με την USA  στο Μπάσκετ, αλλά και γενικότερα με την εύνοια που έδειχναν προς την διοργανώτρια χώρα τη Γαλλία. Χαρακτηριστικό δείγμα το ότι στέρησαν την νίκη από την Ελληνίδα Δώρα Γκουντούρα στους αγώνες ξιφομαχίας για να χαρίσουν την νίκη στην Γαλλίδα αντίπαλό της. Παρόμοια περιστατικά είδαμε σε διαφορετικά αγωνίσματα.

Ανισότητα

Το τρίπτυχο κλείνει με την ανισότητα που έγινε προφανής σε όλους μας, όταν διαγωνίζονταν  μεταξύ τους άνθρωποι με διαφορετικά βιολογικά κριτήρια. Η κόντρα μεταξύ της Διεθνούς ομοσπονδίας πυγμαχίας με την ΔΟΕ, που για λόγους woke προπαγάνδας αποφάσισαν να τινάξουν στον αέρα τη γυναικεία πυγμαχία, εντάσσοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες δύο βιολογικούς άνδρες που φέρεται να είναι intersex. Σύμφωνα με πληροφορίες απέτυχαν  σε τεστ καταλληλόλητας φύλου που είχαν προβεί το 2023 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας. Το μόνο που έχουν κάνει ως τώρα οι δύο αθλητές προς υπεράσπισή τους, είναι απλά να… δηλώνουν ότι είναι γυναίκες, μόνο και μόνο επειδή έτσι θέλουν να προσδιορίζονται.

 Ο Ουμάρ Κρεμλέφ πρόεδρος της ΙΒΑ, επισήμανε ότι οι εξετάσεις που έγιναν στους συγκεκριμένους αθλητές και διαθέτει στο αρχείο της η ΙΒΑ, έδειξαν χωρίς αμφιβολίες ότι πρόκειται για βιολογικούς άνδρες. Μάλιστα ο πρόεδρος της IBA χρησιμοποιούσε τη λέξη «άντρας» για τους δύο πυγμάχους. «Οι εξετάσεις δείχνουν ότι ήταν άνδρες». Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο παράνοιας που ακόμα και τα επιστημονικά δεδομένα που αναδεικνύονται σε εξετάσεις, γίνονται αντικείμενο αμφισβήτησης από τον woke αυτοπροσδιορισμό. Με αποτέλεσμα να καταστρέφει η ΔΟΕ τις καριέρες των βιολογικών γυναικών και να εξευτελίζει το άθλημα της πυγμαχίας. Το  μόνο που έκανε η ΔΟΕ  ήταν να ελέγξει εξονυχιστικά « το διαβατήριο τους».

 Ένα άλλο είδος ανισότητας ήταν η περιγραφή των αγώνων από τους δημοσιογράφους όπου αλάλαζαν ως σύγχρονοι βάρβαροι του Αλάριχου όταν κέρδιζαν οι  προβεβλημένοι από τα ΜΜΕ αθλητές, ενώ  περνούσαν στα ψιλά τις νίκες των υπολοίπων αθλητών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νίκη του Λετσίλε Τεμπόγκο από την Μποτσουάνα που συνέτριψε  τους Αμερικανούς  στα 200 μέτρα στον στίβο και οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αντί να μας δείχνουν τον νικητή που έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών,  μας έδειχναν τον ηττημένο αμερικανό-πρώην χρήστη ουσιών και καταθλιπτικό, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος- τον εκθείαζαν   και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν  τα αίτια της ήττας του.

Το περίφημο κεντρικό σύνθημα το τρίπτυχο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» της ψεύτικης Γαλλικής επανάστασης πήγε περίπατο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το αποκορύφωμα της έλλειψης σεβασμού προς τον άνθρωπο από τους διοργανωτές  των Ολυμπιακών  παιχνιδιών {Olympic  games}  αποτυπώθηκε στις τελετές έναρξης και λήξης  των αγώνων αυτών. Εμφάνισαν τέρατα, ερπετά, απρόσωπες σκοτεινές  φιγούρες – κάτι μεταξύ ανθρωποειδών και εντόμων, ασταθείς κατασκευές και στο  τέλος ένας μαύρος κουκουλοφόρος ιππότης παρέδωσε της σημαίας της Ελλάδας σε ένα κατασκεύασμα άγνωστης ταυτότητας, εκτός φυσιολογίας. Και η παράδοση αυτή έγινε στο Παρίσι {PARISόπως ακριβώς είναι το όνομα του Πάρη που πρόδωσε το Ελληνικό ΙΛΙΟΝ στους Τρώες κι άνοιξε τις Πύλες πριν 15.000 περίπου έτη,  για να εισέλθουν οι αποστατικές μιασματικές ασταθείς κατασκευές και να κυριαρχήσουν επί των ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , αλλά ηττήθηκαν από τους Έλλην στον επονομαζόμενο “Τρωικό πόλεμο”.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι άνθρωποι  συνεχίζουν στο σύνολο τους  να προσβάλλουν και να  βεβηλώνουν τις δυνάμεις και δυνατότητες της Δημιουργίας.  Επέτρεψαν την πρόσβαση των αποστατών σε όλα τα επίπεδα της Δημιουργίας τους. Γι΄ αυτό τώρα όλοι οι Έλλην Άνθρωποι πρέπει να ενωθούν με την ελεύθερη βούληση τους σε μια μονάδα ολότητα, στον μοναδικό ανθρωποκεντρικό οργανισμό, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και όλοι μαζί να διαλύσουμε κάθε ψεύτικη εικονική στρέβλωση, κάθε ψεύτικη διδαχή, ιδεολογία ,θρησκεία, δόγμα, ψεύτικες έννοιες, ανύπαρκτες αξίες τις αντιαξίες τους, που μας τις έχουν επιβάλλει ως δικές μας αξίες,  και οτιδήποτε μιασματικό βδελυρό έχει κατασκευαστεί και στερεωθεί στο ψεύτικο  εικονικό περιβάλλον που μας δημιούργησαν.

ΑΛΕΞ. ΜΥΛΩΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *