Εντελώς ξεχασμένοι από την πολιτεία προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με βάση το παρακάτω βίντεο μου δίνεται η αφορμή να εκφράσω γραπτώς τη σκέψη μου. Είναι γνωστό πλέον, ότι τα τελευταία χρόνια η πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο αθλητισμός δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό ομολόγησε και ο ίδιος ο προπονητής του συλλόγου Χανίων “Ελευθέριος Βενιζέλος” κ. Κώστας Παπαμαρκάκης, ότι εδώ και 20 χρόνια έχει βιώσει την κοροϊδία, διότι οι κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τον τόπο δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την σφυροβολία.

Οι πολιτικοί εξυπηρετούν μόνο το ίδιον όφελος της εκάστοτε κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα της χρόνιας αδιαφορίας είναι, κάποιοι να τα οικονομάνε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος να υποφέρει.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι να βλέπουμε τους 2 κρητικούς πρωταθλητές μας στην σφυροβολία, τον Μιχάλη Αναστασάκη και τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, αθλητές με σοβαρές συμμετοχές και διακρίσεις στον παγκόσμιο στίβο, που  εκπροσωπούν την Ελλάδα, να κάνουν προπονήσεις στα χωράφια, χωρίς τις απαραίτητες υποδομές και με πρωτόγονο εξοπλισμό ! Δεν έχουν στην διάθεσή τους ούτε τα στοιχειώδη! Ακόμη και ο χώρος που κάνουν προπόνηση ανήκει σε κάποιον ιδιώτη.

Ενώ αντίθετα, θα έπρεπε η πολιτεία να παρέχει σύγχρονα γήπεδα και άρτια υλικοτεχνική υποδομή σε αθλητές και προπονητές . Η Ελλάς η χώρα όπου γεννήθηκε ο αθλητισμός είναι πολύ χειρότερη από την Αφρική, είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα σε όλα τα επίπεδα !!

Ιωάννης Καζαντζίδης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *