Η Αθήνα υποψήφια για την Ολυμπιάδα των GAY το 2030

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Την ώρα που οι συζητήσεις για το θέμα της τεκνοθεσίας και του γάμου “ομοφύλων” έχουν ανάψει στη χώρα μας, η Ομοσπονδία Ομοφυλοφιλικών Αγώνων (Federation of Gay Games ή FGG) ανακοίνωσε ότι η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 25 υποψήφιες πόλεις για την διοργάνωση των Gay Games του 2030.

Οι αγώνες ιδρύθηκαν ως Ολυμπιακοί Αγώνες ομοφυλόφιλων και ξεκίνησαν στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια το 1982, με πρωτοστάτη τον Ολυμπιακό δεκαθλητή και γιατρό Tom Waddell. Από τότε γίνονται κάθε 4 χρόνια σε διαφορετική πόλη, με το άναμμα της Ολυμπιακής φλόγας κατά την τελετή έναρξης.

Οι 25 πόλεις θα πρέπει να στείλουν τον Μάρτιο πλήρη φάκελο υποψηφιότητας, στον οποίο μεταξύ άλλων θα αναφέρονται στα αθλήματα που θέλουν να φιλοξενήσουν, για ζητήματα χρηματοδότησης, οργανωτικής επιτροπής και υποδομών των πόλεων για την υποδοχή χιλιάδων αθλητών, αθλητριών, συνοδών και επισκεπτών.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας εδώ:

Οι αγώνες αυτοί, που παρουσιάζουν πολλά κοινά με τους Ολυμπιακούς, απευθύνονται σε αθλητές που έχουν την δυνατότητα να μετάσχουν στους κανονικούς Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς καμία διάκριση. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλο αυτό είναι μια τάση μόδας, που αν λάβουμε υπόψη τα οικονομικά στοιχεία και τους τζίρους εκατομμυρίων δολαρίων που αναφέρονται, είναι μια μόδα που χρηματοδοτείται αδρά για να προβάλλουν υπερβάλλοντας το διαφορετικό, το μη φυσιολογικό, το μη ομαλό, προσπαθώντας να αλλοιώσουν ανθρώπινες αρχές, τις αξίες άλλα και την ίδια την πολιτεία, προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ με τη συμπεριφορά τους. 

Το βασικό σύνθημα των διοργανωτών, ότι δηλαδή στους συγκεκριμένους αγώνες δεν έχει σημασία ο σεξουαλικός προσανατολισμός των συμμετεχόντων είναι προσχηματικό, αφού οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές που ανήκουν στους ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανς -LGBT αθλητές) και στοχεύουν ακριβώς στην αποδοχή της διαφορετικής σεξουαλικής συμπεριφοράς, σα να υπάρχει κάποιος κανόνας που τους αποκλείει από το να μετάσχουν στις κανονικές διοργανώσεις.

Επίσης επικεντρώνονται στην σεξουαλικότητα, η οποία δεν είναι ικανή να προσδιορίσει το φύλο ενός ανθρώπου. Γνωρίζουμε από την Βιολογία ότι το φύλο καθορίζεται από τα χρωμοσώματα χ και ψ που υπάρχουν στα γονίδιά μας.

Φυσικά καμία αρχή και εξουσία που υπάρχει σήμερα στις χώρες δεν είναι διατεθειμένη να το ελέγξει όλο αυτό, διότι έχει εργαλειοποιηθεί για να υπηρετεί μεγαλύτερα συμφέροντα. Άλλωστε διαχρονικά συμβαίνει μια συνεχής παραχάραξη των Ολυμπίων αγώνων σε σχέση με το πώς ορίστηκαν πρωταρχικά από τους Έλληνες, αλλά και μια διαρκής αλλοίωση του ίδιου του ανθρώπου και της φυσιολογίας του. 

Αν δεν ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι να γίνουν πολίτες για να προστατεύσουν τους αθλητικούς θεσμούς που λαμβάνουν χώρα επί χιλιετίες και να τους επαναφέρουν μαζί με την πραγματική πολιτεία, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα βλέπουμε όλη αυτή τη μη ομαλή κατάσταση να διαιωνίζεται, τόσο στη χώρα μας άλλα και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Κλείνοντας, πρέπει να μεταλαμπαδευτεί σε όλους τους ανθρώπους  η πραγματική ιστορία δια το πώς δημιουργήθηκαν Ολύμπιοι Αγώνες, τι σημαίνουν τα σύμβολα, οι επταετίες, οι 7 κύκλοι που αναπαριστούν τα χρώματα της ίριδας και να κατανοήσει ο κάθε άνθρωπος πόσο σημαντικό και ιερό είναι να προστατεύσουμε αυτόν τον ιερό θεσμό από κάθε εξωγενή αλλοίωση και παραχάραξη.

Δείτε το κείμενο εδώ: ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΡΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *