Αύξηση εισροής παρανόμων μεταναστών κατά 222% το 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά τα κυβερνητικά παραμύθια περί απροσπέλαστων συνόρων και ότι έχουν σταματήσει η ροές λαθρομεταναστών, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. 

Σύμφωνα με την Γαλλική εφημερίδα Le Figaro, υπάρχει μεγάλη αύξηση των ροών κατά 222% στην Ελλάδα σε σχέση με το 2023, ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει το έτος. Οι αριθμοί ήταν και το 2023 αυξημένοι (κατά 170%) στους πρώτους εννέα μήνες σε σχέση με το 2022, όπου τότε καταγράφηκαν 29.714 αφίξεις λαθρομεταναστών. Μιλάμε για λαθρομετανάστες διότι δεν έχουν καλεστεί από την Ελλάδα και εισέρχονται δίχως νομιμοποιητικά έγγραφα στη χώρα μας.

Την ίδια τάση παρουσιάζει και η Ισπανία με αύξηση 155% στους παράνομους μετανάστες, ενώ αντίθετα στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 65% σε σχέση με το παρελθόν έτος. 

Στην χώρα μας όσοι έρχονται παίρνουν οδηγίες από τους λαθροδιακινητές να σκίζουν τα έγγραφα τους πριν τους συλλάβουν για να μην μπορούν γρήγορα να ταυτοποιηθούν και να παραμένουν σε κάποιο σημείο συγκέντρωσης όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο. 

Βλέπουμε ότι σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες η κατάσταση έχει ξεφύγει, με ομάδες παράνομα εισελθόντων μεταναστών να βγαίνουν στους δρόμους και κάνουν διαδηλώσεις υπέρ του Ισλάμ. 

Στην Γερμανία είχαμε μια αιματηρή επίθεση από έναν Σύρο παράνομο μετανάστη σε ένα φεστιβάλ στο Ζόλιγκεν της Γερμανίας, όπου μαχαίρωσε οκτώ άτομα στον λαιμό, από τα οποία τα τρία είναι νεκρά. 

Μετά από αυτήν την αποτρόπαια τρομοκρατική δράση οι Γερμανοί πολίτες είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση, η οποία προανήγγειλε ότι θα κόψει τα επιδόματα τους. Η σκλήρυνση της πολιτικής απέναντι στους μετανάστες, ίσως έχει απρόβλεπτες συνέπειες γιατί υπάρχουν πολλοί παράνομοι στην Γερμανία και υπάρχει κίνδυνος νέων κοινωνικών αναταραχών, γιατί δεν θα παίρνουν τα προνόμια που τους έταξαν αρχικά οι ΜΚΟ. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανέφερε ότι είναι θανάσιμο αμάρτημα η παρεμπόδιση της άφιξης μεταναστών και αυτό το λέει η κεφαλή της καθολικής εκκλησίας (πηγή). Βλέπουμε ότι και  η καθολική αλλά και η Ορθόδοξη Εκκλησία του Ιερώνυμου λένε τα ίδια, γιατί έχουν τα δικά τους συμφέροντα από την εισροή εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών γιατί έχουν δικές τους ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται για την φιλοξενία, την σίτιση, αλλά και από εκκλησιαστικές εκτάσεις και κτίρια που εκμισθώνουν με το αζημίωτο για την δημιουργία hot spot. 

Εφημερίδα La Verità : O πάπας δημιούργησε την ενδεκάτη εντολή -“Ο Μπεργκόλιο στέλνει στην κόλαση όσους θέλουν να μπλοκάρουν τους μετανάστες”

Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αλλάξει πολιτικές θέσεις όσον αφορά τους λαθρομετανάστες και να σκληρύνει τα μέτρα για την αποτροπή νέων ροών, επίσης πρέπει να κόψει τα επιδόματα που δίνονται και να ελέγξει όλες τις  ΜΚΟ, που με τον τρόπο τους κάνουν τους διακινητές να γεμίζουν την Ελλάδα με κόσμο και να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της χώρας. 

Την μεγαλύτερη ευθύνη για την όλη κατάσταση την έχουν οι πολιτικοί που διοικούν εδώ και χρόνια, γιατί ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να έχει ασφάλεια και νόμους που να την εξασφαλίζουν, εδώ όμως ισχύουν τα αντίθετα γιατί ακολουθούν εντολές από στοές λέσχες και φόρουμ, που έχουν ανθελληνικά σχέδια για το Ελληνικό Έθνος.  

Με εθνική κυβέρνηση που θα προασπίζει πάνω από όλα τα συμφέροντα και την ασφάλεια του Ελληνικού Έθνους, αυτά τα μέτρα θα είναι η προμετωπίδα της πολιτικής μας. 

Αν χρειαστεί η Ελλάδα μετανάστες για εργατικά χέρια σε πολλά έργα υποδομής και ανάπτυξης που πρέπει να γίνουν στην χώρα, θα μπορούν να έρχονται εδώ νόμιμα, κατόπιν προσκλήσεως και για ορισμένο χρονικό διάστημα. Πολύ σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να δεσμεύονται γραπτά ότι θα σέβονται τις αρχές και αξίες του Ελληνισμού, σε αντίθετη περίπτωση θα απελαύνονται.

Χρήστος Ηλιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *