Γιαδανού Ευαγγελία: Πάμε να εγκαθιδρύσουμε τον πολιτισμό στην Ευρώπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευαγγελία Γιαδανού, υποψήφια ευρωβουλευτής ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα είναι η καθαρή φωνή που θα εκπροσωπεί, θα ενημερώνει και θα πράττει όσα οι πολίτες απαιτούν.

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με την κ. Γιώτα Κουτσομιχάλη (06.06.2024).

Οι πολίτες πρέπει να πάνε να ψηφίσουν επεσήμανε, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου, η υποψήφια ευρωβουλευτής του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ. Ευαγγελία Γιαδανού, η οποία πρόσθεσε ότι το ευ ζειν ή το ζειν όλων μας αποφασίζεται στις Βρυξέλες. Υπογράμμισε ότι ο πολιτικός φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, εφόσον τον εμπιστευτούν οι πολίτες , θα είναι η καθαρή φωνή που θα εκπροσωπεί , θα ενημερώνει και θα πράττει όσα εκείνοι απαιτούν.

Με το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα το οποίο προτάσσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο πολιτισμός θα πρωταγωνιστεί στην Ε.Ε σημείωσε, υπενθυμίζοντας ότι η προάσπιση των κληρονομικών δικαιωμάτων του ελληνικού πολιτισμού παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του πολιτικού φορέα. Η κ. Γιαδανού εστίασε στους τομείς της ασφάλειας και της υγείας υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες οφείλουν να πάρουν θέση καθώς όλα βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο όπου ηγούνται ασύδοτα οι πολυεθνικές.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , δεν απευθύνεται απρόσωπα στο λαό αλλά στον πολίτη . Εστιάζει, είπε, στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών με υγιή πολιτικό λόγο. Η Ε.Ε σήμερα, εκτίμησε, είναι ένα διευθυντήριο που καθοδηγείται από συμφέροντα και λόμπι. Αναφέρθηκε σε ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΚΟΕ στις 31/5/24 , (Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών), όπου αποκαλύπτεται η ανεξέλεγκτη χρήση φυτοφαρμάκων και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την υγεία αγροτών και καταναλωτών. Υποστήριξε ότι προβλεπόταν στην ΚΑΠ η μείωση χρήσης φυτοφαρμάκων σταδιακά, όμως μετά τον ξεσηκωμό των αγροτών και την αναθεώρηση της ΚΑΠ , το μέτρο παραμένει αφού το δίλλημα ήταν ποσότητα ή ποιότητα. Μπορούν πρόσθεσε κρατικές εταιρείες που υπάρχουν και στη χώρα μας ν’ αναλάβουν την παραγωγή οικολογικών σκευασμάτων με μικρό κόστος.

Υποστήριξε ακόμη ότι η Ε.Ε είναι πίσω σε έρευνα και επιστήμη και ανέφερε την απόφαση που ελήφθη το Φεβρουάριο, με οριακή πλειοψηφία, με την οποία η Ε.Ε χαλαρώνει τους κανόνες για τα μεταλλαγμένα προϊόντα και προάγει τις νέες γονιδιακές τεχνικές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των καταναλωτών. Τέλος, παρουσίασε τα συμβόλαια για την προμήθεια των εμβολίων της PFIZER για τον κορωνοϊό που σύναψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συνολικού ύψους 71 δις ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στην έρευνα που ήδη ξεκίνησε για την εμπλοκή της προέδρου Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και του συζύγου της στην προμήθεια των 4, 6 εκ εμβολίων. Κάλεσε τους πολίτες και την επιστημονική κοινότητα να πάρουν θέση , τονίζοντας ότι υπάρχει έλλειμα διαφάνειας και ενημέρωσης και στον τομέα αυτό με τα ερωτηματικά για το εάν όντως ήταν ασφαλή και απαραίτητα αυτά τα εμβόλια ή αν εξυπηρετήθηκαν συμφέροντα.

πηγή: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

H Σύμβαση SANTE/2020/C3/043 – SI2.838335 Που Καίει Την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *