H σύμβαση SANTE/2020/C3/043 – SI2.838335 που καίει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

ΔΙΕΘΝΗ

Πολλοί αναγνώστες θα θυμούνται τον εξαγριωμένο Ρουμάνο Ευρωβουλευτή Cristian Terheș, όταν εμφάνισε σε δημόσια ομιλία του (εδώ) τον Νοέμβριο του 2021,  την σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Ε.Ε. και των εταιρειών Pfizer και BioNTech τον Νοέμβριο του 2020. 

Το έγγραφο που δόθηκε στους Ευρωβουλευτές κατόπιν αιτήματός τους, για να ενημερωθούν σχετικά μετά από μεγάλες πιέσεις και ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο, ήταν η σύμβαση 104 σελίδων, όπου πολλά σημεία του εγγράφου καθώς και ολόκληρες σελίδες ήταν μουντζουρωμένες με μαύρο χρώμα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανάγνωσή τους.

Ο κ. Terheș τότε δικαιολογημένα, κατηγόρησε την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για έλλειψη διαφάνειας. 

Μέσα από επόμενο βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα τον Οκτώβριο του 2022, η ομάδα των έξι Ευρωβουλευτών ανακοίνωσε δημόσια ότι ο Αλμπέρ Μπουρλά, παρότι κλήθηκε να παραστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις, αρνήθηκε να πάει. Σχετικά με την απόκρυψη μερών της σύμβασης, η δικαιολογία του εκπροσώπου της Pfizer που παρέστη, ήταν ότι τα μαυρισμένα σημεία περιείχαν μυστικά εμπορικής φύσεως που θα έπρεπε να προστατευτούν. Παραθέτουμε το κείμενο με τα μελανά σημεία όπως βρίσκεται αναρτημένο στην σελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. (εδώ)

Τι μυστικά έκρυβε η  σύμβαση ;; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέρος της απάντησης να βρίσκεται στη συνέχεια του άρθρου:

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στην γερμανική ανεξάρτητη διαδικτυακή ιστοσελίδα πολιτικού και επιστημονικού περιεχομένου “tkp” η είδηση με τον τίτλο: “Μη διορθωμένη σύμβαση EU-Pfizer: άγνωστη αποτελεσματικότητα, παρενέργειες και μακροπρόθεσμες συνέπειες”. 

Στο άρθρο αυτό περιέχεται έγγραφο που τιτλοφορείται ως “Σύμβαση Ε.Ε.- Pfizer”. Το έγγραφο είναι πανομοιότυπο με το αρχικό, δηλαδή το μουντζουρωμένο, με την διαφορά ότι δεν υπάρχουν μαυρισμένα σημεία. Επίσης το ίδιο έγγραφο, σε άλλη μορφή, υπάρχει δημοσιευμένο και σε άλλη ιστοσελίδα (εδώ), με την υποσημείωση ότι το συμβόλαιο παρελήφθη τον Μάρτιο του 2021 από την βελγική ένωση πολιτών με την επωνυμία “Notre Bon Droit”, η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των πολιτών. Ανάμεσα στα σημεία που είναι πλέον εμφανή είναι και η παράγραφος 4 στις σελίδες 48 – 49, που έχει τεράστιο ενδιαφέρον … 

Ακολουθεί η μετάφραση από το έγγραφο, που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει διαψεύσει την γνησιότητά του. Ακολουθεί και η παράγραφος 5 που δημιουργεί έκπληξη για την ταχύτητα που προφανώς δόθηκαν οι απαραίτητες άδειες, αφού τα εμβόλια ξεκίνησαν να χορηγούνται προς τους πολίτες των Κρατών Μελών έναν μήνα μετά :

… “ 4. Το συμμετέχον κράτος μέλος αναγνωρίζει ότι το εμβόλιο και τα υλικά που σχετίζονται με το εμβόλιο και τα συστατικά τους αναπτύσσονται ταχέως λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας covit-19 και θα συνεχίσουν να μελετώνται μετά την παροχή του εμβολίου στους συμμετέχοντες κράτη μέλη στο πλαίσιο της APA. Το συμμετέχον κράτος μέλος αναγνωρίζει περαιτέρω ότι τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστά και ότι ενδέχεται να υπάρχουν παρενέργειες του εμβολίου που δεν είναι επί του παρόντος γνωστές. Περαιτέρω, στο βαθμό που ισχύει, το συμμετέχον κράτος μέλος αναγνωρίζει ότι στο εμβόλιο δεν θα γίνει σειριοποίηση.

5. Τα Συμμετέχοντα Κράτη Μέλη δηλώνουν και εγγυώνται ότι όλες οι απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις έχουν (ληφθεί) ή θα ληφθούν πριν από το χρόνο εκτέλεσης από το Συμμετέχον Κράτος Μέλος, για να εξουσιοδοτηθεί η εκτέλεση όλων των υποχρεώσεων που περιέχονται στο παρόν.”

Αν πράγματι μιλάμε για την γνήσια Σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δια της κύπριας “Επιτρόπου για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων” κυρίας Στέλλας Κυριακίδου και των εταιρειών Pfizer και BioNTech για τα εμβόλια mRNA, που ούτε λίγο ούτε πολύ υποχρεώθηκαν οι πολίτες να τα κάνουν, τότε μιλάμε για ένα σκάνδαλο μεγατόνων !! 

Κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη για την γνησιότητα του εγγράφου, εδώ δηλώνεται ξεκάθαρα ότι,

υπήρχαν αμφιβολίες και για την ασφάλεια και για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείες και μάλιστα δεν ήταν γνωστές οι παρενέργειες που αυτά θα προκαλούσαν μακροπρόθεσμα !

Ευχόμαστε πραγματικά να βγει κάποιος υπεύθυνα και να διαψεύσει ότι αυτή η σύμβαση είναι η πραγματική, αλλά όσο δεν συμβαίνει αυτό, έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε και να σκεφτόμαστε … Η έλλειψη διαφάνειας της Ε.Ε. μας δίνει αυτό το δικαίωμα.

Μα σε ποιον αιώνα ζούμε αλήθεια ; Είναι δυνατόν στην εποχή μας να λαμβάνονται τόσο σοβαρές αποφάσεις εξ΄ ονόματος της ιατρικής και της φαρμακολογίας ελλείψει βασικών και αναγκαίων ερευνητικών δεδομένων ; Δεδομένων που εγγυώνται την ασφάλεια ενός εμβολίου που προορίζεται για το σύνολο του κόσμου ;

Ας αναρωτηθούμε … Σε τι κόσμο ζούμε και προς τα πού οδεύουμε ;;

-Τελικά είχαν άγνοια τα 27 Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επαίσχυντη αυτή σύμβαση;  Εκτός από την ομάδα των Ευρωβουλευτών που πρόβαλλαν αντίδραση για το μουντζουρωμένο κείμενο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την κ. Ούρσουλα Φοντερλάιεν, για όλους τους υπόλοιπους ήταν και εξακολουθούν να είναι όλα φυσιολογικά; 

 Τι ρόλο παίζουν οι Ευρωβουλευτές αν όχι το να ελέγχουν και να διασφαλίζουν τουλάχιστον την υγεία των Ευρωπαίων πολιτών ; Είναι οι φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν το πάνω χέρι ή ο θεωρητικά ανώτερος θεσμός της Ευρώπης ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε βαθιά κρίση και θα πρέπει άμεσα να εξυγιανθεί. Ήρθε ο καιρός να λειτουργήσει με αληθινή Δημοκρατία και με τα “Ελλάνια Πρωτόκολλα” που δίδαξαν οι πρόγονοι του Ελλάνιου Γένους. Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη, στις επόμενες Ευρωεκλογές πρέπει να τιμωρήσεις με την ψήφο σου όλα τα κόμματα που δρουν σε βάρος της ύπαρξής σου.

Ευαγγελία Γιαδανού

ΟΙ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *