Η Ε.Ε. μας σέρνει σε έναν πόλεμο για τον οποίο δεν έχουμε ερωτηθεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλουμε μια Ευρώπη με αξίες και αρχές που βασίζεται στην λογική και όχι σε παράλογες πολιτικές όπως αυτές που επιβάλλουν ερήμην μας. Οι Έλληνες πολίτες δεν ερωτηθήκαμε και δεν δώσαμε ποτέ εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε στην Ε.Ε. και την κυρία Φοντερλάιεν να συμμετάσχουμε σε έναν παράλογο πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Αυτή την στιγμή μας σέρνουν σε έναν πόλεμο για τον οποίο δεν έχουμε ερωτηθεί και μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση που ξεκίνησε ως Οικονομική Κοινοπραξία, μετά την Συνθήκη του Μάαστριχτ άρχισε να επιδίδεται σε επικίνδυνες πολιτικές παίρνοντας θέση σε πολέμους που δεν την αφορούσαν, όπως αυτόν της Γιουγκοσλαβίας, αλλά την έβλαπταν και οικονομικά όπως τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ήρθε στην Ελλάδα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Φοντερλάιεν να μας ανακοινώσει ότι η Ελλάδα διαθέτει το 2% του ΑΕΠ της προκειμένου να συμμετάσχει στον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας. Από πού πήραν εξουσιοδότηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί να πράξουν κάτι τέτοιο και αυτή την στιγμή να μεταφέρονται μέσω του Έβρου άρματα μάχης; Σερνόμαστε λοιπόν σε μια πολιτική που είναι εντελώς παράλογη και πρέπει να την σταματήσουμε με λογική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *