Γιατί επιχειρεί το ΝETFLIX να αμαυρώσει το όνομα του Μ. Αλεξάνδρου ;

ΙΣΤΟΡΙΑ

Μετά την εισπρακτική αποτυχία του Όλιβερ Στόουν το 2004, με την ταινία με τίτλο “Alexander” και με κεντρικό ήρωα τον Μέγα Αλέξανδρο , επιχειρείται ξανά από την εταιρία netflix μια ταινία ντοκιμαντέρ, όπου θα υποδυθεί τον Μέγα Αλέξανδρο ο Buck Braithwaite και θα παρουσιαστεί σε 6-7 αυτοτελή επεισόδια.

Το χειρότερο βέβαια, πέρα από τις ιστορικές ανακρίβειες και ελλείψεις, είναι ότι παρουσιάζουν για μια ακόμη φορά το Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο, κάτι που συνιστά παραχάραξη της ιστορίας και προσβολή του ονόματος και της ιστορικής αλήθειας για τον μεγάλο παγκοσμιοποιητή και γι΄ αυτό προκαλεί αγανάκτηση σε εμάς τους απογόνους του.

Έτσι λοιπόν αναζητώντας σε πολλές πηγές στοιχεία για τον μέγα Αλέξανδρο, διαβάζουμε στον Πλούταρχο και στο βιβλίο του (Βίοι Παράλληλοι 22.1-22.3 Αλέξανδρος-Καίσαρας), ότι ο Αλέξανδρος ο Μέγας, όχι μόνο δεν διαπιστώθηκε πουθενά να έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά το αντίθετο ακριβώς…

Καταδικάζει με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο κάποιον Θεόδωρο, ο οποίος ήθελε να του πουλήσει δύο όμορφα αγόρια ως σκλάβους.

[22.1] Όταν ο Φιλόξενος, ο επικεφαλής των παραθαλάσσιων στρατιωτικών δυνάμεων του έγραψε ότι βρισκόταν σ᾽ αυτόν κάποιος Θεόδωρος, από τον Τάραντα, που είχε για πούλημα δυο πολύ όμορφα αγόρια και ζήτησε να μάθει εάν σκόπευε να τα αγοράσει, δυσανασχέτησε και φώναζε πολλάκις εμπρός στους φίλους του, ρωτώντας τι αισχρό τέλος πάντων είχε μάθει γι᾽ αυτόν ο Φιλόξενος και καθόταν και του προξενούσε τέτοιες ντροπές

[22.2] Και τον ίδιο τον Φιλόξενο, επικρίνοντάς τον αυστηρά, σε επιστολή του, τον διέταξε να εξαφανίσει τον Θεόδωρο, μαζί με το φορτίο του. [22.3] Επέπληξε επίσης αυστηρά και τον Άγνωνα, που του έγραψε ότι ήθελε να αγοράσει και να του φέρει τον νεαρό Κρωβύλο, που ήταν ονομαστός στην Κόρινθο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η παραχάραξη της ιστορίας γίνεται συστηματικά και στοχευμένα, για οτιδήποτε αφορά την ελληνικότητα, με ανάλογο παράδειγμα την ταινία “Κλεοπάτρα” που ανάγεται στην Ελληνιστική περίοδο και  παρουσιάζει την Ελληνίδα Βασίλισσα Μακεδονικής καταγωγής ως Αφρικανή μαύρη.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα αίτια και από πού ορμώμενοι κάνουν αυτό το πράγμα παγκοσμίως.

Αφενός οι ομοφυλόφιλοι στην προσπάθεια τους, να αναγνωριστούν ως το τρίτο φύλο, αφού οργανώθηκαν και προβλήθηκαν ως κίνημα και έχουν καταλάβει καίριες θέσεις στην πολιτική και στην κοινωνία, προσπαθούν να περάσουν στο υποσυνείδητο των ανθρώπων, ότι η ομοφυλοφιλία είναι όχι απλά αποδεκτή, αλλά μια ιδανική κατάσταση. 

Χρησιμοποιούν τον Βασιλιά Αλέξανδρο γιατί θέλουν να προβάλλουν, ότι και ένας ομοφυλόφιλος έχει τις ικανότητες να κάνει τον άθλο του στρατηλάτη- παγκοσμιοποιητή. 

Καθόλου τυχαία, η προβολή της σειράς συνδέεται και χρονικά με το νομοσχέδιο που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον γάμο των ζευγαριών του ίδιου φύλου.

Ο άλλος σπουδαίος λόγος είναι, ότι τους εξυπηρετεί να μειώνουν το κύρος και την αξία του Μ. Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας τον ως έναν απλό θνητό με ελαττώματα, διότι έτσι αποκρύπτουν την τεράστια αποστολή του και τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραμάτισε  στην παγκόσμια ιστορία.

Οι παραγωγοί που χρηματοδοτούν τις ταινίες συνδέονται και εντέλλονται από τους σημερινούς επικυρίαρχους, οι οποίοι έχουν οικειοποιηθεί διαχρονικά τα βασιλικά δικαιώματα που ανήκουν στον Μ. Αλέξανδρο και στον πατέρα του Φίλιππο τον Β΄ της Μακεδονίας και ταυτόχρονα συνεχίζουν να καπηλεύονται τα κληρονομικά δικαιώματα από τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ αυτά ανήκουν αποκλειστικά στο Έθνος μας δηλαδή στους πραγματικούς Έλληνες.

Ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” κ. Αρτέμης Σώρρας

 Αυτό ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του, και συνεχίστηκε με την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, καθώς και της εποχής του Βυζαντίου έως και σήμερα.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιος ο ρόλος της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου πολιτισμού, όταν επιτρέπουν και ανέχονται, με εγκληματική αδιαφορία τέτοιου είδους ευτράπελα, με παραχάραξη της ιστορίας σε τραγικό βαθμό (ισοπέδωση των πάντων …αρχών, αξιών, χωρίς κανέναν σεβασμό στους προγόνους και στην ιστορία )

Αυτό βέβαια δεν θα συνέβαινε σε καμία περίπτωση, σε μια Ελληνική κυβέρνηση, με την συμμετοχή εκπροσώπων με αυξημένη την εθνική συνείδηση, που μάχονται για το συμφέρον της Ελλάς.

Ακολουθεί απόσπασμα από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”

“Καταγγέλλουμε την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίστηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα.” ΠΗΓΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *