Προνομιούχοι οι αλλοδαποί εργάτες στην Ελλάδα σε σχέση με τους Έλληνες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια οργανωμένη επιχείρηση αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού, ο οποίος μεταναστεύει σε χώρες του εξωτερικού βρίσκεται σε εξέλιξη, με την μεταφορά αλλοδαπών που μάλιστα  διαφημίζεται σε ψηφιακή πλατφόρμα. ΕΔΩ

Καλούν εργάτες στην Ελλάδα από τρίτες όπως το Βιετνάμ, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, το Πακιστάν, την Ταϋλάνδη, την Μολδαβία και την Γεωργία (την μοναδική χριστιανική αλλά με πολύ μαφία).

Μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι παροχές, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται όπου, εκτός από τον κατώτατο μισθό που ισχύει στην Ελλάδα, τους εξασφαλίζεται η  διαμονή, η διατροφή και σε κάποιες περιπτώσεις και τα αεροπορικά εισιτήρια. Με τέτοια ευνοϊκή μεταχείριση πολλοί Έλληνες θα επέστρεφαν στα πάτρια εδάφη, μιας και το κόστος διαμονής και διατροφής εκτινάσσει τα έξοδα και είναι απαγορευτικό για τον πολύ κόσμο, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις.

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι την ώρα που οι εργοδότες διαμαρτύρονται για το υψηλό και ασύμφορο κόστος εργασίας ποιος πληρώνει το μάρμαρο ενός οργανωμένου σχεδίου ;;

Οι ΜΚΟ ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ;

Ή μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος ;;  

ΒΙΝΤΕΟ: 

Αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που η Ελλάδα μαστίζεται από την δεκαετή οικονομική κρίση και ανεργία που σε πραγματικά μεγέθη ξεπερνάει το 25% ιδιαίτερα στους νέους, ποσοστά που είναι από τα υψηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με αυτούς τους όρους είναι τελείως αδικαιολόγητη η πρόσκληση εργατικού δυναμικού από τρίτες χώρες και η ζήτηση σε συγκεκριμένες δουλειές μπορεί να καλυφθεί από την εγχώρια προσφορά εργασίας, με ανάλογες προωθητικές ενέργειες, όπως αυτή που περιγράφεται.

Αν η χώρα μας χρειαστεί μετανάστες για την ανοικοδόμηση της τότε,

θα γίνει μια αυστηρή επιλογή με αυστηρούς ελέγχους για το ποιους θα φέρουμε. Δεν γίνεται να έρχεται όποιος θέλει όποτε θέλει.

Επίσης δεν γίνεται να έχει περισσότερα δικαιώματα ο μετανάστης από τον Έλληνα πολίτη, όπως δεν γίνεται να πάμε εμείς μετανάστες στο εξωτερικό και να έχουμε περισσότερα δικαιώματα από τον Αμερικανό ή τον Γερμανό …

Πρέπει να δράσουμε συλλογικά όλοι οι Έλληνες μαζί σε αυτές της ανθελληνικές πολιτικές. Έχουμε χρέος να αποκαταστήσουμε το δίκαιο για τις επόμενες γενιές.

Τίτος Τσαγκαράτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *