Όχι στην τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελλάδα του 2024 που έχουμε τόσα πολλά σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε, όμως εδώ και πολύ καιρό, όλο το πολιτικό κατεστημένο και τα πληρωμένα ΜΜΕ συζητάνε για τα γούστα μιας κοινότητας ονόματι ΛΟΑΤΚΙ και θέλουν με το έτσι θέλω να περάσουν την άποψη τους σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη που και αυτός είναι ομοφυλόφιλος και παντρεμένος με τον Τάιλερ εξ Αμερικής, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, η Πλεύση Ελευθερίας της Κωνσταντοπούλου και οι Νέα Αριστερά του Χαρίτση ετοιμάζονται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να διευθετηθούν με το σύμφωνο συμβίωσης που μπορούν να κάνουν τα συγκεκριμένα ζευγάρια, αλλά θέλουν τον πολιτικό γάμο για να τους δοθεί η άδεια να υιοθετούν παιδιά από ιδρύματα, άρα ο στόχος είναι το παιδί.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται από την πλειοψηφία του κόσμου είναι, για ποιο λόγο και γιατί έχουν τόση εμμονή οι πολιτικοί, για να δώσουν παιδιά σε ομοφυλόφιλες οικογένειες και ποιος είναι ο σκοπός τους …

Υπάρχουν πολλές φυσιολογικές οικογένειες που θέλουν και έχουν όλα τα κριτήρια να υιοθετήσουν ένα παιδί και εδώ και χρόνια κωλυσιεργούν οι αρμόδιοι, στερώντας τους την δυνατότητα και με τις κρατικές αρχές να αδιαφορούν.

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα : Μέχρι τον Ιούλιο του 2023 είχαν πραγματοποιηθεί 2639 αιτήσεις για υιοθεσία και 445 αιτήσεις για αναδοχή (ανάληψη φροντίδας ενός ανηλίκου). Και αν συνυπολογίσουμε και τις αιτήσεις των προηγούμενων χρόνων τότε μιλάμε για ένα μεγάλο αριθμό κανονικών ζευγαριών, που ενώ το επιθυμούν δεν τους δίνεται η δυνατότητα να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Οι βασικές προϋποθέσεις μιας υιοθεσίας για τα φυσιολογικά ζευγάρια σχετίζονται με την ηλικία, το ποινικό καθαρό μητρώο, την οικονομική κατάσταση, την υγεία και την συναίνεση του ζευγαριού.  

 Έτσι πολλά ζευγάρια ξεκινούν την διαδικασία αλλά  παραμένουν για χρόνια στην αναμονή χωρίς αποτέλεσμα, διότι μπαίνουν πολύ αυστηρά οικονομικά κριτήρια. 

Είναι δυνατό πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια να πληρούν τις οικονομικές προϋποθέσεις, γιατί πολλοί από αυτούς ενδεχομένως να είναι ευκατάστατοι, όμως είναι ορθό να προτάσσεται το κριτήριο της οικονομικής κατάστασης έναντι μιας φυσιολογικής οικογένειας που θα αποτελέσει ένα υγιές πρότυπο, ακόμη και με κάποιες υλικές στερήσεις; Οι νομοθέτες όπως φαίνεται θεωρούν, πως η πολυτελής διαβίωση αποτελεί εγγύηση για την διαμόρφωση σωστών ανθρώπων.  Τελικά βλέπουμε ότι στην σάπια κοινωνία μας έχουν σημασία μόνο τα χρήματα και πουθενά δεν βλέπουμε Λογική, Αξίες και Αρχές …

Μήπως όλα αυτά γίνονται για να περάσουν ορισμένοι την ανωμαλία ή την χαλαρότητα των ηθών προς τα παιδιά που θα πάρουν από τα ιδρύματα ;

Στην Αμερική είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που βίαζε τα υιοθετημένα παιδιά του και τα εξέδιδε σε κύκλωμα παιδεραστών.

Παραπέμφθηκαν σε δίκη τον Αύγουστο του 2022. Οι κατηγορίες που τους βάρυναν πολλές και ανατριχιαστικές: αιμομιξία, παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και πορνεία ανηλίκων. (ΕΔΩ)

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν θα προκύψουν και στην Ελλάδα ;

Επίσης τι πρότυπα θα πάρει το αγοράκι ή κοριτσάκι με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες (;) μιας και είναι πολύ πιθανόν να βγει και αυτό με ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Μια αφύσικη οικογένεια σίγουρα θα επηρεάσει και τον ψυχισμό του παιδιού, ιδιαίτερα όταν βλέπει στο περιβάλλον του να υπάρχουν παιδάκια με μπαμπά και μαμά.

Ακόμα μια τεράστια απάτη της κυβέρνησης είναι ότι δεν επιτρέπει την χρήση παρένθετης μητέρας στην Ελλάδα για το θεαθήναι, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί κάποιος στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού, όπου αυτό επιτρέπεται και μετά θα είναι υποχρεωμένο το κράτος να αναγνωρίσει τα παιδιά που θα γεννηθούν στο εξωτερικό.

Μια παρένθετη μητέρα στην ουσία είναι μια μηχανή παραγωγής παιδιών επ΄ αμοιβή και το θέμα είναι ότι τα φεμινιστικά κινήματα σιωπούν σε αυτήν την αθλιότητα.

Αυτό το νομοσχέδιο θα περάσει γιατί αυτές τις εντολές υπηρετούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας που συνεχώς τους υπαγορεύονται ατζέντες από διάφορες στοές και λέσχες και τις εφαρμόζουν στην Ελλάδα ως πολιτική τους, για να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας.

Θέλουν να διαλύσουν την Ελληνική Οικογένεια και Κοινωνία !!!

Εμείς πρέπει να είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε παρά φύσιν που είναι απέναντι από την ίδια μας την φυσιολογία.

Και δεν γίνεται να υπάρχουν δικαιώματα και ισότητα στην ανωμαλία που θέλει να εφαρμόσουμε το παγκόσμιο καθεστώς στην χώρα μας.

Είναι χρέος κάθε Έλληνα να προστατέψει κάθε παιδί από τις ορέξεις κάθε διεστραμμένου ανθρώπου.

Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάπτωση της νέας εποχής !!!

Χρήστος Ηλιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *