Απροστάτευτοι οι πολίτες απέναντι στην άκρατη εγκληματικότητα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανασφάλεια των πολιτών σε όλα τα επίπεδα αποδεικνύεται καθημερινά. Άλλο ένα συμβάν ήρθε να προστεθεί στα πολλά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

Ανήλικη εισέβαλε στην οικία ηλικιωμένης και με την χρήση βίας απέσπασε κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας!!

Βάσει των ισχυρισμών της ηλικιωμένης γυναίκας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι αναγνώρισε την νεαρή η οποία της προκάλεσε σοβαρές σωματικές κακώσεις. Επίσης το θύμα δήλωσε ότι οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν την σύλληψη της ούτε την επιστροφή των απολεσθέντων.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι δεν βιώνουμε σε ένα δομημένο ασφαλές κράτος.

Ο Έλληνας πολίτης, που έχει εναποθέσει την ασφάλειά του στο κράτος πληρώνοντας δυσβάσταχτους φόρους, δεν απολαμβάνει ούτε ασφάλεια ούτε προστασία.

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών, για τον λόγο αυτό η Πολιτεία θα πρέπει να της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση και οικονομική στήριξη ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

Τα σώματα ασφαλείας θα πρέπει έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά θα πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη, γιατί έμμεσα ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται γι΄ αυτόν.

Ένα κράτος δικαίου οφείλει να αποκαθιστά άμεσα κάθε σωματική βλάβη η οποία προκαλείται στους πολίτες, παρέχοντας δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και να αποκαθιστά άμεσα την όποια υλική απώλεια υφίσταται ο πολίτης από περιστατικά κλοπής.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα, προέδρου του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στο Elefsis TV (25.04.2023).

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Χριστόφορος Τσαγκαράτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *