“Μάγισσες και χαρτορίχτρες” στο Νταβός !

ΔΙΕΘΝΗ

γράφει Γιώργος Ζραφκόπουλος …

“Μάγισσες και χαρτορίχτρες” καλεσμένες στο οικονομικό φόρουμ για να μάθουν οι ηγέτες των χωρών που έχει χαθεί η λογική τους. Διότι μόνο έτσι μπορεί να σχολιάσει κάποιος την όλη παράλογη κατάσταση που επικρατεί στους παγκόσμιους θεσμούς όταν αντικρίζει μια μάγισσα να κάνει ξόρκια σε ζωντανή μετάδοση.

Σε ένα φόρουμ όπου το μόνο που θα έπρεπε να απασχολεί τους ηγέτες, είναι η ευημερία των ανθρώπων και η ομαλή εξέλιξη του μέλλοντος, αυτοί έχοντας χάσει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα κάνουν οτιδήποτε για να υποβαθμίσουν τη νόηση των ανθρώπων, αλλά και να μας αποδείξουν, ότι αυτό που οι πολίτες θεωρούν παγκόσμιο θεσμό είναι απλώς μια αυτόκλητη Μ.Κ.Ο., που όμως ρυθμίζει την παγκόσμια πολιτική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια.

Το θέμα σχολίασε ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb :

” ΡΕΕΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!! ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ( παγκοσμια οικονομικη ξεματιαστρα ) ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ???? ( ΝΟΜΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ ) ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ????Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?????? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ???? ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΡΛΟΛΟ ?????? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ??? ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ???? ΕΜΦΑΝΗΣΟΥ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *