Από σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής … Έλληνας θεός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η FIBA σε ανάρτηση στο Instagram, παρουσίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Greak Freak), ο οποίος συμμετείχε με την εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, σε μια φωτογραφία ντυμένο στα γαλανόλευκα, με ένα χρυσό στεφάνι ελιάς στο κεφάλι και φόντο τον πύργο του Άιφελ, ενώ η λεζάντα γράφει «ο Έλληνας θεός αναδύεται ξανά» (Greek God emerges yet again) (πηγή). Την παράλογη αυτή ανάρτηση έσπευσαν να αναπαράξουν ασχολίαστα όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Αυτό είναι μέγιστη υπερβολή και τεράστιο ατόπημα, γιατί γνωρίζει ολόκληρη η υφήλιος ότι ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας εξ΄ αίματος (DNA) αλλά Νιγηριανός. 

Το ίδιο είχε ξανασυμβεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, όπου πάλι η FIBA πρόβαλε τον Αντετοκούμπο ως Έλληνα θεό. Τότε γράφτηκαν ξανά τίτλοι όπως Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι ο Έλληνας Θεός» – Η FIBA «υποκλίνεται» στον «Greek Freak».

Βλέπουμε ότι έχει τεράστια προβολή ο Αντετοκούνμπο γιατί είναι Αφρικανός και η νέα ατζέντα που κυριαρχεί στον πλανήτη επιχειρεί να ανεβάσει με κάθε τρόπο την μαύρη φυλή στα μάτια του κόσμου, ακόμη και σε βάρος της αλήθειας.

Από εκεί που υπήρχε ρατσισμός απέναντι στους ανθρώπους της μαύρης φυλής, από το ίδιο καθεστώς, που για εκατοντάδες χρόνια μέσω της αποικιοκρατίας έχει καταπιέσει και εξοντώσει εκατομμύρια νέγρους στα σκλαβοπάζαρα, πράγμα εντελώς άδικο, τώρα περάσαμε στο άλλο άκρο, αυτό της εξύψωσης, η οποία όμως στερείται ιστορικής βάσης. Παρεμπίπτοντος η ιστορία που τυγχάνει αλλοίωσης και παραχάραξης διαχρονικά είναι η ελλάνια.

Η περίπτωση Αντετοκούμπο δεν είναι η μοναδική, υπάρχουν κι άλλα παρόμοια κρούσματα παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας από ταινίες του Netflix και του ΒΒC, όπως τον ρόλο του Αχιλλέα και της Κλεοπάτρας, που ήταν ιστορικά πρόσωπα τεραστίων διαστάσεων, εκπρόσωποι του ελληνικού γένους, να τους έχουν υποδυθεί μαύροι ηθοποιοί και όχι Έλλην.

πηγή φωτογραφίας

Πληρωμένοι σκηνοθέτες και παραγωγοί έφτασαν στο σημείο να προσβάλλουν την πολιτιστική κληρονομιά των Έλλην, παρουσιάζοντας υπεροντότητες της ελλάνιας κοσμοθέασης, όπως είναι οι θεοί Ποσειδώνας και Δίας, όπου επέλεξαν και πάλι μαύρους ηθοποιούς να τους υποδυθούν ! Αυτό αποτελεί εκτός από παραχάραξη της ελλάνιας κοσμοθέασης και ύβρις, μιας και τις Ολύμπιες υπεροντότητες δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται να τις αναπαραστήσουν οι άνθρωποι, διότι υποβαθμίζονται και υποτιμώνται και διότι δεν γίνεται να έχουν ανθρώπινη υπόσταση, ούτε είχαν ποτέ. Είναι δυνάμεις του σύμπαντος άφυλες (δίχως φύλο), που αναπαριστώνται με ανθρώπινη μορφή μόνο μέσα από τα εμψυχωμένα αγάλματα, με τα οποία τους απέδωσαν κατά καιρούς μορφή ειδικοί μύστες.

Βλέπουμε ότι γίνεται συστηματική παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας, από τα κέντρα που εξουσιάζουν σήμερα τον πλανήτη, με σκοπό να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση μέσω της πολυπολιτισμικότητας. Για να το πετύχουν κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο, προκειμένου να αλλάξουν την εικόνα για τα ένδοξα χρόνια του Ελληνικού Έθνους και να ετοιμάσουν παράλληλα μια νέα πραγματικότητα. Αυτό στην πράξη συμβαίνει και με την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, η οποία γίνεται από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με αποτέλεσμα την πληθυσμιακή αλλοίωση της πατρίδας μας. 

Φαίνεται ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της χώρας μας ακολουθούν πιστά το σχέδιο Gutenhove Kalergi, ενός εκ των πρώτων εμπνευστών της ενωμένης Ευρώπης, ο οποίος πριν από 100 χρόνια θέλησε να δημιουργήσει την Πανευρώπη και να αντικαταστήσει την λευκή φυλή των Ευρωπαίων με μια μικτή φυλή (νέγρο-ασιατική), για να αλλοιώσει τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό και εν γένει και τον Ελλάνιο. 

Μέσα από αυτό το πρίσμα γίνεται αντιληπτό, ότι οι επικυρίαρχοι ακολουθούν το σχέδιο Kalergi, ελέγχουν, δίνουν εντολές και χρηματοδοτούν την ατζέντα που προωθούν. Υπό το ίδιο πρίσμα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε παμψηφεί, να είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην θέση ενός Έλληνα. 

Μάλιστα ο  ίδιος έχοντας επίγνωση της καταγωγής του δήλωσε σχετικά, ότι θα ήταν πιο σωστό να μπει σημαιοφόρος ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ Κώστας Παπανικολάου. Βλέπουμε ότι κάποια κέντρα αποφασίζουν για να επηρεάσουν τον κόσμο, δημιουργώντας την π.χ. την εικόνα ότι ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι Νιγηριανός :

Βλέπουμε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) εξυπηρετούν ανθελληνικούς σκοπούς, υποβαθμίζοντας την ελληνική ιθαγένεια, η οποία είναι κληρονομική (Ιθαγένεια: ιθύς = απευθείας από το Γένος) γιατί θέλουν να εδραιώσουν την πολυπολιτισμικότητα στην Ελλάδα, με το να αλλοιώσουν το γένος μας και αυτό εκφράστηκε με την συμβολική πράξη, βάζοντας Αφρικανό ως σημαιοφόρο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική (;;) κυβέρνηση, τα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού είναι ανύπαρκτα για ακόμα μια φορά, απέναντι σε όλα αυτά που προσβάλλουν την Ιστορία και τον πολιτισμό μας, γιατί όπως φαίνεται και αυτοί με την σειρά τους είναι πιόνια της ίδιας ατζέντας και την ακολουθούν κατά γράμμα. Επίσης ανύπαρκτη είναι και η εξωτερική πολιτική, που απουσιάζει από παντού και τηρεί σιγή ιχθύος για όλα τα παράλογα που συμβαίνουν.

Χρειάζεται επιτέλους η ΕΛΛΑΣ να διοικηθεί από μια αμιγώς ελληνική κυβέρνηση, που θα αναδείξει και θα προβάλλει την ελλάνια ιστορία σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και θα θέσει εκ νέου τα όρια και τους κανόνες, ζητώντας αναδρομικά τις ευθύνες για την όποια προσβολή, απαιτώντας ταυτόχρονα τον ανάλογο σεβασμό για την προσφορά της στο παγκόσμιο πολιτισμικό γίγνεσθαι. 

Χρήστος Ηλιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *