Η Επιτολή του Σειρίου σηματοδοτεί την Ελλάνια Πρωτοχρονιά (‘Αβδηρα 31.07.2024)

ΔΡΩΜΕΝΑ

Πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχαν και φέτος, στις 31 Ιουλίου (2024), στο δρώμενο της Επιτολής του Σειρίου στην παραλία των Αβδήρων.

Η Επιτολή του Σειρίου αποτελεί ένα κοσμικό συμπαντικό φαινόμενο, κατά το οποίο γίνεται η ευθυγράμμιση του Σειρίου με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος Απόλλωνα και με την γαία μας Δήμητρα. Το φαινόμενο της Επιτολής συμβαίνει κάθε χρόνο και η επίδρασή του είναι καταλυτική για το ολικό περιβάλλον του πλανήτη μας και δη για τον άνθρωπο. Η ενεργειακή φόρτιση και αναζωογόνηση που προκαλείται μέσω αυτού του φυσικού φαινομένου, σηματοδοτεί έναν εναλλακτικό τρόπο μέτρησης του χρόνου και η συγκεκριμένη ημέρα που συμβαίνει ταυτίζεται με την Ελλάνια Πρωτοχρονιά.

Κατά την διάρκεια της Επιτολής, δηλαδή κατά την ανατολή του ήλιου και για 9 περίπου λεπτά, παρατηρείται το θαυμαστό γεγονός, το ύδωρ της θάλασσας να γίνεται υφάλμυρο και πόσιμο, κάτι που γίνεται αντιληπτό με την γεύση. Επίσης η αλλαγή της σύστασης του θαλασσινού νερού είναι μετρήσιμη και με ειδικά όργανα που μετρούν την αγωγιμότητά του (εδώ).

Στις μέρες μας το φαινόμενο καθώς και το δρώμενο της Επιτολής μας έγινε γνωστό το 2014, από τον πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κ. Αρτέμη Σώρρα. Ανάμεσα στα πολλά ελλάνια κείμενα που έχει γράψει ο κ. Σώρρας, υπάρχει το κείμενο ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ , όπου μπορεί να πληροφορηθεί ο κάθε άνθρωπος, τον μηχανισμό με τον διαμορφώνεται ως αίτιο, αρχής γενομένης από το ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, όλη η έμβια δημιουργία στον σύμπαν μας. Έτσι όλα τα δημιουργήματα του σύμπαντός μας Άρτεμη, οι γαλαξίες, τα ψάρια, τα φυτά, τα έντομα, τα ερπετά, τα ζώα τα πτηνά και φυσικά ο άνθρωπος (που είναι το έβδομο δημιούργημα), μορφοποιούνται και παίρνουν υπόσταση και ζωή, χάρη στις ενεργειακές συχνότητες της μήτρας του σύμπαντός μας τον Σείριο.

Πληροφορίες για το δρώμενο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Ε5

Η ανακάλυψη της αρχέγονης γνώσης που αφορά την δημιουργία μας, ας γίνει η απαρχή για μια ΝΕΑ αρχή στον βίο μας, τον συλλογικό και τον ατομικό. Η αλήθεια λάμπει, ακόμη κι αν προσπάθησαν να την κρύψουν δολίως τα ιερατεία για χιλιάδες χρόνια. Είναι παρήγορο το γεγονός πως μέσα από το σκοτάδι που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα, ανατέλλει επιτέλους το φως που μας επιτρέπει να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Εμείς οι Έλλην άνθρωποι ήρθε η ώρα να ενθυμηθούμε την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, την οποία μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και μέσα από την κοσμοθέασή μας, να αλλάξουμε σελίδα στον ροή της ιστορίας, επαναφέροντας τις νομοτελειακές Αξίες και Αρχές της Δημιουργίας μας …

Ευαγγελία Γιαδανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *