Η ενέργεια του Σειρίου φορτίζει ενεργειακά τον πλανήτη μας

ΔΡΩΜΕΝΑ

Ο Σείριος είναι ένα ολόλαμπρο αστρικό σύμπλεγμα τριών αστέρων Α, Β και Γ και ανήκει στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός. Αποτελεί την μήτρα των δημιουργικών δυνάμεων του Σύμπαντός μας. 

Η επιτολή του Σείριου, γνωστή και ως η ηλιακή επιτολή του Σείριου, συμβαίνει κατά την στιγμή της ανατολής του ήλιου, η οποία συμπίπτει με την ευθυγράμμιση των τριών ουρανίων σωμάτων (Σείριου-ήλιου-γης).

Πρόκειται για ένα συμπαντικό φαινόμενο που παρατηρείται κάθε χρόνο, αν και η ακριβής ημερομηνία μπορεί να μεταβάλλεται ελαφρώς λόγω της μετάπτωσης των ισημεριών. Η μετάπτωση αυτή προκαλεί μια αργή αλλαγή στην κατεύθυνση του άξονα της γης, με αποτέλεσμα τα αστέρια να αλλάζουν θέσεις σε σχέση με τον ουρανό. Η έναρξη του φαινομένου της επιτολής του Σείριου εξαρτάται από το γεωγραφικό μήκος του κατάλληλου παραθαλάσσιου τόπου από τον οποίο θέλουμε να παρατηρήσουμε και να βιώσουμε το φαινόμενο.  Οι κατάλληλες παραθαλάσσιες περιοχές είναι αυτές στις οποίες η ανατολή του συστήματος του Σείριου και του Ήλιου γίνεται ορατή κατά το χρονικό διάστημα που τα άστρα αυτά αναδύονται από τον θαλάσσιο ορίζοντα, χωρίς να εμποδίζονται από παρεμβολές εδάφους, (ξηράς ή κάποιου νησιού).  

 Κατά την χρονική διάρκεια του φαινομένου της επιτολής, όπου ο Σείριος, ο Ήλιος και η Γη βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, η ενέργεια που ακτινοβολεί και αποστέλλει η μήτρα του σύμπαντός μας, διεγείρει και συντονίζει τον πλανήτη μας μεταφέροντας του την απαραίτητη ζωογόνο ενέργεια, η οποία τον φορτίζει. Αυτή η ακτινοβόληση από τις ακτίνες του Σειρίου, κάνει την γήινη ατμόσφαιρα να είναι λουσμένη από ένα χρώματος σμαραγδί, χρυσογάλαζο φωτοενεργειακό φάσμα, που έχει το χρώμα του ιχώρ, αποτέλεσμα της εκπομπής και της θείας μίξης των συχνοτήτων των Ελλάνιων αστέρων.

Γίνεται έντονη η αίσθηση της επαφής των ανθρώπων με τις ζωογόνες συχνότητες, που εκπέμπει η μήτρα του Σύμπαντός μας Σείριος και οι οποίες στην κυριολεξία υφαίνουν ενεργειακά και φορτίζουν τα ανθρώπινα σώματα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν διαβραχεί ολόκληρα από το θαλασσινό νερό.  Mέσα σε αυτή την μέθεξη που δημιουργούν οι φωτοβόλες ακτίνες του Σείριου, ακτινοβολείται όλο το θαλάσσιο περιβάλλον, όλοι οι άνθρωποι και όλα τα πλάσματα που έρχονται σε επαφή με αυτές. 

 Ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται το φαινόμενο της Επιτολής του Σειρίου με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, καθώς η κάθε σύνδεση με την μήτρα του Σύμπαντός μας συμπεριλαμβάνει άπειρο πλήθος συχνοτήτων, σε ένα φάσμα που περιέχει μια τεράστια ποικιλία μηκών κύματος, που επιδρά ευεργετικά σε ολόκληρο τον οργανισμό του. Η διάρκεια του φαινομένου είναι περίπου 9 λεπτά και κατά την διάρκεια αυτών συμβαίνει το θαυμαστό γεγονός της μετατροπής του αλμυρού θαλασσινού νερού σε υφάλμυρο, καθώς το αλάτι του θαλασσινού νερού διαχωρίζεται κατά ένα σημαντικό ποσοστό από το ύδωρ στο οποίο βρισκόταν πριν διαλυμένο! 

 Το φαινόμενο της επιτολής του Σείριου είχε αποσιωπηθεί από την ανθρωπότητα, για διάφορους λόγους, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το αποκάλυψε στις μέρες μας ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, κ. Αρτέμης Σώρρας, το καλοκαίρι του 2014. 

Η αλήθεια του φαινομένου της μείωσης της αλατότητας του θαλασσινού νερού κατά την διάρκεια του φαινομένου της Επιτολής του Σειρίου, επιβεβαιώθηκε στις μέρες μας για πρώτη φορά, από πάρα πολλούς ανθρώπους που ήταν παρόντες και το θαύμασαν σε αρκετά παραθαλάσσια σημεία της χώρας μας, το ξημέρωμα της 31ης Ιουλίου 2014.

Από τότε, κάθε χρόνο, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και συνεχώς επιβεβαιώνεται η μείωση της αλατότητας του θαλασσινού νερού. Το ποσοστό της ελάττωσης της αλατότητας του θαλασσινού νερού, εκτός από την άμεση δοκιμασία της αλμυρότητάς του με το στόμα, μπορεί να μετρηθεί και με ηλεκτρονικό όργανο που ονομάζεται αγωγιμόμετρο και έχει βρεθεί ότι φτάνει έως και πάνω του 67%! Αυτό σημαίνει ότι η αλμυρότητα του νερού μειώνεται περισσότερο από το 1/3 της αρχικής τιμής, που έχει πριν αρχίσει το φαινόμενο της Επιτολής του Σείριου! 

 Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η απόδειξη του γεγονότος.

Οι πρόγονοί μας τιμούσαν αυτό το συμπαντικό φαινόμενο της Επιτολής του Σειρίου, καθώς αυτό σηματοδοτούσε την πρωτοχρονιά του νέου Ελλάνιου έτους. 

Είναι μεγάλη η ευκαιρία για όλους εμάς τους ανθρώπους να θαυμάσουμε, να βιώσουμε και να απολαύσουμε τις ζωογόνες συχνότητες που εκπέμπονται από τον Σείριο κατά την διάρκεια της Επιτολής του, που γι΄ αυτό το καλοκαίρι (2024) θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου στις 6: 27 π.μ.  (ώρα Αθήνας).

Λεπτομέρειες γύρω από το δρώμενο της Επιτολής θα βρείτε

στην ιστοσελίδα του οργανισμού Ε5

Γεώργιος Ζραφκόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *