Ομάδα ευρωβουλευτών δουλεύει για τον G. Soros ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι γυρεύουν πρώην αλλά και νυν Έλληνες και ξένοι ευρωβουλευτές στην λίστα υποστηρικτών του ιδρύματος του G. Soros ;

Είναι λόγος αυτοπροβολής ή λόγος για να αισθάνεσαι αιδώ (ντροπή), που η διεθνής Μ.Κ.Ο. του G. Soros “OPEN SOCIETY” (μ.τ.φ. Ανοιχτή Κοινωνία) σε θεωρεί ως έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την προώθηση των σχεδίων και των συμφερόντων της ;;

 Δεν ακούγεται έτσι κι αλλιώς τιμητικό να ανήκεις στο Έθνος των Ελλήνων και να δηλώνεις μέλος μιας οργάνωσης, που προωθεί την δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας με ανοιχτά σύνορα, που μέσω της αθρόας ανεμπόδιστης εισόδου λαθρομεταναστών σχεδιάζει να οδηγήσει σε πληθυσμιακή ομογενοποίηση, με απουσία εθνικής συνείδησης και αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας …

 που παραβιάζοντας την ίδια την φυσιολογία του ανθρώπου υποστηρίζει ανοιχτά, την αντικατάσταση του βιολογικού φύλου από το κοινωνικό, με σκοπό την δημιουργία μιας “πολύχρωμης” κοινωνίας με παρελάσεις Gay Pride που διαφημίζουν προκλητικά την σεξουαλική παρέκκλιση στην εκπαίδευση και στην πολιτική, πράγμα που κερδίζει ολοένα έδαφος. Απόδειξη της επίδρασης αυτών των καταστροφικών ιδεών είναι ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος του γάμου των ζευγαριών (επομένως και της τεκνοθεσίας) από άτομα του ιδίου φύλου … 

Έχει τεράστια σημασία διότι, εδώ δεν γίνεται λόγος για κάποιον απλό πολίτη, ο οποίος έκανε την άστοχη επιλογή εξαιτίας της παραπληροφόρησης και της λήθης στην οποία βρίσκεται, αλλά για ευρωβουλευτές που έχουν ψηφιστεί από τους Έλληνες πολίτες, με σκοπό να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο … Έχουν εκλεγεί στην συγκεκριμένη ανώτερη θεσμική θέση από όλους εμάς κι αυτοί αντί να προωθήσουν τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, επιλέγουν να  εκπροσωπήσουν τα σχέδια ενός ανθέλληνα διεθνιστή πολυεκατομμυριούχου. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα περιπλέκονται σε βαθμό που θα έπρεπε έχει να επέμβει για να διερευνήσει την υπόθεση κάποιος εισαγγελέας.

Σε αρκετά δημοσιεύματα του τύπου εμφανίζονται ολόκληρες ομάδες ευρωβουλευτών να κατευθύνονται από το Ίδρυμα Σόρος, το οποίο είναι γνωστό ότι δαπανά παγκοσμίως μεγάλα κεφάλαια για την χρηματοδότηση ατόμων και ιδρυμάτων που εργάζονται για την προώθηση των σκοτεινών σκοπών του … !! Η πηγή από την οποία προέρχονται τα στοιχεία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι επίσημη και είναι το εξής εγχειρίδιο : Open Society European Policy Institute

Το ίδρυμα του Soros καυχιέται πως έλεγχε 226 από συνολικά 751 (προ Brexit) ευρωβουλευτές, από όλες τις πολιτικές ομάδες που υπήρχαν μεταξύ 2014-2019. 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που εμφανίζονται στην λίστα είναι 7 Αντιπρόεδροι, δεκάδες Συντονιστές Επιτροπών, μέλη 11 Επιτροπών, 26 μέλη Αντιπροσωπειών που όλοι κι όλες χαρακτηρίζονται ως «έμπιστοι σύμμαχοι που ήδη το απέδειξαν» στις ευρω-ομάδες τους.
Το σκάνδαλο ξέσπασε την 1η Νοέμβρη 2017 και κανένας δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε με αυτό το σκανδαλώδες θέμα, εκτός από την Ιταλίδα δημοσιογράφο Maria Giovanna Maglie:
«Έμπιστοι γιατί; Φίλοι ποιού; Οι Ιταλοί ευρωβουλευτές, έμπιστοι του Σόρος και της «Open Society», αλλά κυρίως των σχεδίων της για μαζική είσοδο μεταναστών και προσφύγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι 14 εκ των οποίων 13 του Δημοκρατικού Κόμματος, που στις Βρυξέλλες και το Σρασβούργο συμμετέχουν στην ευρω-ομάδα που ονομάζεται «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών» και 1 στη «Λίστα Τσίπρα», που είναι η Barbara Spinelli».
Συγκεκριμένα εμφανίζονται 82 ευρωβουλευτές που ανήκουν στην «προοδευτική συμμαχία δημοκρατών και σοσιαλιστών», 38 στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (δεξιά), 36 στους φιλελεύθερους, 34 στην «αριστερά» και 7 στους συντηρητικούς… Μια υποστήριξη με οριζόντια πολιτική τοποθέτηση σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Το οξύμωρο είναι πως τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα, όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά φιγουράρουν σε δημόσια θέα σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από το ίδιο το “OPEN SOCIETY”. Επίσης είναι πολύ πιθανό στο μεταξύ, η λίστα να έχει εμπλουτιστεί και με νέα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται σήμερα στα έδρανα της ευρωβουλής.

Στη λίστα των «έμπιστων» του πολυεκατομμυριούχου Σόρος, για την βουλευτική θητεία 2014 – 2019, με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους, περιλαμβάνονται οι Έλληνες:


1. Δημήτρης Παπαδημούλης PAPADIMOULIS 

Dimitrios (Greece, GUE/NGL)

2. Κώστας Χρυσόγονος CHRYSOGONOS Kostas (Greece, GUE/NGL)

3. Μιλτιάδης ΚΥΡΚΟΣ KYRKOS Miltiadis (Greece, S&D)

4. Γιώργος Κατρούγκαλος KATROUGKALOS Georgios (Greece, GUE/NGL)

5. Μανώλης Γλέζος GLEZOS Emmanouil (Greece, GUE/NGL)

6. Σοφία Σακοράφα SAKORAFA Sofia (Greece, GUE/NGL)


             

 Βλέπουμε ακόμη στην λίστα τον γνωστό σε όλους μας από το σκάνδαλο του Κατάρ και επικεφαλής της Μ.Κ.Ο “Fight Impunity” Αντόνιο Παντζέρι, του οποίου δεξί χέρι ήταν ο Φραντσέσκο Τζώρτζι, σύζυγος της Εύας Καϊλή. 

Επίσης στην λίστα του Soros βλέπουμε και τον Μάρτιν Σούλτς, διατελέσαντα πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την περίοδο από 17 Ιανουαρίου 2012 έως 17 Ιανουαρίου 2017 !

Open Society European Policy Institute

Από τους παραπάνω ο Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) έχει επανεκλεγεί ξανά και μάλιστα είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2014 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ποσοστό 42,1%. Τον Ιανουάριο του 2017, επανεκλέχθηκε αντιπρόεδρος, με ποσοστό 73,5%.

Σε έκθεση απολογισμού για την κοινοβουλευτική θητεία 2014-2019, ο Παπαδημούλης αξιολογήθηκε ως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση ευρωπαϊκής Πολιτικής.

 Όπως φαίνεται είναι από τους εκλεκτούς και μια χαρά προωθεί τα ανθελληνικά σχέδια του Soros … 

Διαβάστε εδώ :

Παπαδημούλης: «Να μοιραστούμε Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα Σκόπια»

Τώρα γίνεται ξεκάθαρο γιατί έχουν ξεπουλήσει και συνεχίζουν να ξεπουλάνε τα πάντα. 

Σύμφωνα με το κατατεθειμένο πόθεν έσχες το 2018, ο Δ. Παπαδημούλης αγόρασε 8 διαμερίσματα και το 2019 άλλα 6 τα οποία στη συνέχεια τα νοίκιαζε σε ΜΚΟ εισπράττοντας τα ενοίκια. πηγή

σημ. Πρέπει να ελεγχθούν άπαντες για το “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ”, όχι μονάχα οι οικογένειές τους αλλά  και τα  συγγενικά τους πρόσωπα !

 Τι καθόμαστε και τους κοιτάμε αδέλφια ;;

Δεν υπάρχει κανονισμός ή νόμος που να απαγορεύει την εμπλοκή των Ευρωβουλευτών με τέτοια ιδρύματα ; Είναι φανερό πως η Ε.Ε. είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και ουδόλως λειτουργεί με Αξίες και Αρχές. Κάποια από τα πρόσωπα που ανήκουν στην λίστα εμφανίζονται υποκριτικά να κόπτονται για το δίκαιο (ο Παπαδημούλης ήταν από τους εισηγητές της πρότασης που υπερψηφίστηκε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο για την έλλειψη κράτους δικαίου στην Ελλάδα).

Είναι επιτακτική ανάγκη να συμβεί η ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων για την αντιστροφή και την ακύρωση των σκοτεινών σχεδίων που προωθούνται από ομάδες και πρόσωπα που έχουν αποδείξει τι επιδιώκουν. Σε ευρωπαϊκούς θεσμούς όπως η Ευρωβουλή θα πρέπει να απαγορεύεται ακόμη και η υποψία εμπλοκής τέτοιων εξωθεσμικών προσώπων και ιδρυμάτων καθώς και η οποιαδήποτε σχέση των Ευρωβουλευτών μαζί τους. Η ευρωπαϊκή αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρή και να ερευνά τυχόν οικονομικές συναλλαγές των πολιτικών προσώπων με φυσικά και νομικά πρόσωπα, διότι σε μια Ευρώπη που θα αποτελεί πρότυπο των Ελλανίων Αξιών Αρχών και Νόμων αυτά τα φαινόμενα είναι απαράδεκτο να υπάρχουν.

Στις προσεχείς Ευρωεκλογές ας είμαστε προσεκτικοί σε ποιους θα δώσουμε την εντολή να μας εκπροσωπήσουν, ας αναζητήσουμε αυτούς που θα αναλάβουν να καθαρίσουν τους στάβλους του Αυγεία …

Ευαγγελία Γιαδανού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *