Επίθεση ΑΝΤΙΦΑ στο νέο γραφείο Ε.ΣΥ. Ανατ. Θεσσαλονίκης (12/11/2023)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπρόσωπος τύπου της Περιφερειακής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Γεώργιος Μπενής

τηλ. 6944444596

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ακόμη μία έμπρακτη εκδήλωση εμμονικού μισελληνισμού εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2023, στην πρόσοψη του νέου γραφείου της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ επί της οδού Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη.

 Οι λεγόμενοι αντι-φασίστες έκαναν την εμφάνισή τους ξανά, προκαλώντας φθορές στον νεοσύστατο οργανισμό που δημιούργησαν με πολύ κόπο και μεράκι οι ίδιοι οι  πολίτες, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας και της Ελληνικότητας.

Είναι φανερό πλέον, ότι το καθεστώς νιώθει άβολα με την εμφάνιση  των νέων κυττάρων φωτός της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που προετοιμάζονται σε κάθε νομό και θα αποτελέσουν πρότυπο Ελλάνιων Αξιών, Αρχών και Νόμων, για την διαρκή ανάπτυξη και την ευημερία όλων των πολιτών.

Το να κρατιούνται αγκιστρωμένα αμούστακα παιδιά, στα γρανάζια αυτού του βρώμικου καθεστωτικού μηχανισμού, για να πετάνε κόκκινες μπογιές και να προκαλούν φθορές σε ξένες περιουσίες, είναι ό,τι πιο ανεύθυνο και επικίνδυνο,

διότι μέσα από την εμπλοκή των νέων ανθρώπων σε αξιόποινες πράξεις, αμαυρώνεται η υπόληψή τους για το υπόλοιπο του βίου τους.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές που δείχνουν έλλειψη πολιτισμού είναι καταδικαστέες και είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν, εφόσον οι ίδιοι οι δράστες αντιληφθούν την παραπλάνηση που έχουν δεχθεί από τους καθοδηγητές τους, οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ο αγώνας της Ελλήνων Συνέλευσις αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως και επιδιώκει για όλους την αλήθεια και το δίκαιο, δύο ιδιότητες που σήμερα απουσιάζουν παντελώς από την κοινωνία και από την πολιτική ζωή του τόπου μας.

1 σκέψη στο “Επίθεση ΑΝΤΙΦΑ στο νέο γραφείο Ε.ΣΥ. Ανατ. Θεσσαλονίκης (12/11/2023)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *