Τι μαγειρεύουν στο Νταβός ;

ΥΓΕΙΑ

  Τι μας είπε ο γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας), δόκτωρ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που τελείωσε πριν από λίγες μέρες στο Νταβός ;; 

      Στο παρακάτω βίντεο ακούμε την ανακοίνωσή του, για μια κοινή συμφωνία που πρέπει να υπογραφεί από όλα τα κράτη για την νέα νόσο “Χ”, όπως την ονομάσαμε χωρίς ακόμα να έχει εμφανιστεί…!!!

 Βλέπουμε και ακούμε τον δόκτωρ Τέντρος να δίνει διορία σε όλα τα κράτη του πλανήτη, να υπογράψουν τη Συμφωνία για την Πανδημία μέχρι τον Μάιο του 2024, ένας έμμεσος εκβιασμός δηλαδή στις κυβερνήσεις να ενταχθούν σε ένα διευθυντήριο για την αντιμετώπιση μιας νόσου που ακόμα δεν την γνωρίζουμε…!!!
    Πώς γίνεται να γνωρίζουν από τώρα το τί θα συμβεί στο μέλλον σε υγειονομικό επίπεδο και θέλουν να περάσουν τις θέσεις τους παρακάμπτοντας τις κυβερνήσεις των κρατών ;;

Κι αν πάμε ένα βήμα πιο πέρα, στην άσκηση της αληθινής δημοκρατίας οι αποφάσεις για τον κάθε Δήμο λαμβάνονται από τα Δημοτικά συμβούλια, τα οποία αποφασίζουν κατά τόπους και στα γεωγραφικά όριά τους, τι μέτρα θέλει η τοπική κοινωνία να καθορίσει.

Ο υπάλληλος αυτός του Π.Ο.Υ. δόκτωρ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, που στο διάβα του προς το συνεδριακό κέντρο δημοσιογράφοι τον στριμώξανε με καίριες ερωτήσεις για την πανδημία που περάσαμε το 2020-2021, στις οποίες απέφυγε να απαντήσει (ΕΔΩ), πώς είναι δυνατόν να κάνει υποδείξεις ορίζοντας αποφάσεις για λογαριασμό όλου του κόσμου ;

Αν κρίνουμε από τα άτομα που παρευρέθηκαν στο Νταβός θα καταλάβουμε ότι πραγματοποιήθηκε κάτι πολύ περισσότερο από απλές συνομιλίες και συμφωνίες. Ενδεχόμενα να ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην υλοποίηση μιας ατζέντας, την οποία έχουν προαποφασίσει, παρόμοια με την περίπτωση του covit19, μόνο που τώρα αναφέρονται στην νόσο “Χ”.

Είδαμε εκλεγμένους αρχηγούς κρατών όπως ο “δικός” μας Κυριάκος Μητσοτάκης να συνομιλεί με αυτόκλητους ερευνητές όπως ο Κλάους Σβαμπ, να αγοράζει τα βιβλία του και να ακολουθεί κατά γράμμα τις προτάσεις του για διάφορα σημαντικά θέματα. Να τονίσουμε εδώ ότι ο Κ.  Σβαμπ είναι ο ιδρυτής αυτού του φόρουμ και πρόεδρός του από το 1971. Τώρα, πώς γίνεται ένας μη εκλεγμένος, αυτόκλητος πολίτης, να επηρεάζει με τις θέσεις του και τα βιβλία του πολιτικά εκλεγμένα πρόσωπα ανά τον πλανήτη, αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να το κρίνει ο καθένας μας.

         Γίνεται ολοφάνερο πλέον ότι μια ιδιωτική εταιρεία θέλει να επιβληθεί στις κατά τόπους εκλεγμένες κυβερνήσεις κι αυτές με την σειρά τους στους δήμους, για να προωθήσει τα οικονομικά συμφέροντα των μελών της, μέσω μικρών και ασήμαντων ζητημάτων όπως ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή κ.τ.λ., που τα μεγενθύνουν μέσω των δικών τους πρακτορείων ειδήσεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης, προσφέροντας αμέσως μετά τις λύσεις για την αντιμετώπισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Ετοιμάζουν δηλαδή την χειρότερη παγκόσμια χούντα που είδαμε ποτέ, πάντα όμως “για το καλό μας” όπως επανειλημμένα ισχυρίζονται. Με τις αποφάσεις για μια νέα μελλοντική υγειονομική κρίση, το ιδιωτικό αυτό διευθυντήριο του Π.Ο.Υ. που αυτοί το ονομάζουν παγκόσμιο, θα δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στις κυβερνήσεις. Αναμένοντας να δούμε αν οι κυβερνήσεις εκβιαζόμενες ή μη στην πλειοψηφία τους θα συνταχθούν με τις δηλώσεις του Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, είναι πιθανό στο κοντινό μέλλον να πούμε ΤΕΛΟΣ στις ατομικές μας ελευθερίες.

     Σε μία ελεύθερη πολιτεία, απαλλαγμένη από παγκόσμια διευθυντήρια και διορισμένες (δήθεν εκλεγμένες) κυβερνήσεις, οι πολίτες αποφασίζουν με συνελεύσεις κατά τόπους, τα όποια μέτρα θέλουν να καθοριστούν για οποιοδήποτε ζήτημα τους αφορά, για να αισθάνονται ασφάλεια στην καθημερινότητά τους χωρίς καταπάτηση των ατομικών και συλλογικών τους ελευθεριών.

Άρθρο του Χωλίδη Κωνσταντίνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *